LOGO

Vore kompetencer

Hos Qvistgaard sætter vi en ære i at udføre et pænt  og ordentligt stykke arbejde som vore kunder og vi selv kan være tilfredse med. Vores serviceydelser henvender sig typisk til virksomheder, men også private, som ønsker hjælp til udearealer, vedligeholdelse af hus og have både sommer eller vinter.

Kompetencer

  

Snerydning

Vi har hos Qvistgaard stor erfaring i effektivt at udføre snerydning og saltning til virksomheder.  Vi ved hvad der skal til for at sikre at din virksomhed også er rullende selvom snestormen hærger.  Dette gør vi ved at tilstræbe et minimum tidsforbrug der bevirker at dine udgifter til vintertjenesten holdes nede i det lange løb. Læs videre her...

 

Anlaeg24

Udearealer og anlægsarbejde 

Vi udfører i samspil med samarbejdspartnere en bred vifte af opgaver i både etablerede haver og anlæg samt nyetablering af anlæg.  Opgaverne kan indeholde alt imellem:

Flisearbejde til beplantninger, anlæg af bede og etablering af plæner og græsarealer.

 

 

 

 

Graesplaener30

Vedligehold

Græsslåning, beskæring af buske og træer samt topkapning.

Vi passer og plejer grønne områder, og har ekspertise og udstyr til at vedligeholde Jeres grønne omgivelser på optimal vis.

Træfældning - udover alm fældning og udslæbnin af træer, udfører vi topkapning og topbeskærring af træer med lift i op til 20 m højde. Vi er forsikrede!

 

StottemurJordarbejde

Gravearbejde med rendegraver eller minigraver udføres. Vi har erfaring indenfor udgravning til fundamenter, kabel, dræn samt nivelering og afretning.

 

 

 

 

 

Sprøjtning og planteværn

Qvistgaard har løsningen når det drejer sig om renholdelse af dine arealer hvad enten det er ukrudt på pladser eller i plænen.  Med det landbrugsfaglige kendskab til kemi, planter og sprøjteteknik er Qvistgaard gearet til at komme ukrudtet til livs. Med den rette behandling er 1-2 gange behandling i sæsonen ofte tilstrækkeligt. Vi kommer gerne ud og giver et bud på, hvordan din virksomhed kan vedblive velplejet og indbydende.

 

Planteværn landbrug

Plantevaern37Vi udføre alle former for sprøjteopgaver inden for landbrug, kontakt os for tilbud på totalløsning for dine marker. Vi kører med 24 m hardisprøjte.

 

 

 

 

 

 

 

Godshåndtering

 MG 937822

Denne service henvender sig til dig som vælger et lager hos Qvistgaard uden nødvendigvis at have et fast mandskab tilknyttet aktiviteterne.  Du kan med andre ord hel eller delvis outsource dine lageraktiviteter til os.

Qvistgaard kan fleksibelt og kompetent udføre håndteringen af følgende godstyper:

  • Pallevarer
  • Sækkevarer
  • Stykgods
  • Bulk

 

IMG 0405

 

 

 

  

Bulkhaantering29Bulkhaandtering28

Laesning Med Gummiged34

Laesseopgaver35


Kontakt os

- Trekantområdets alsidige erhvervspartner