LOGO

Lad os stå for snerydning og glatførebekæmpelse.

Søger du proffesionel snerydning og saltning i Taulov og Fredericia?

Vi har både erfaringen og maskinerne til at sikre din virksomhed kører videre trods vinterens sne og is.

Vi har døgnberedskab, som sikrer at vore kunder får ryddet sne og saltet, når vinteren viser tænder. Både hos private virksomheder, offentlige institutioner og grundejerforeninger – små som store kunder.

Særskilte aftaler om snerydning

En aftale om snerydning kan bedst indgåes hvis I ligger på vores normale ruter. Kontakt os for en snak herom og om evt. særlige behov. Vi kører fortrinsvis i Taulovområdet.

Kontakt os – og du er godt på vej igennem vinteren.

Vi kører med moderne og effektive maskiner, de er driftssikre og sikrer Jer en hurtig og tilfredsstillende snerydning og saltning.

Vi kører primært i Taulov området, hvor der er kort afstand fra sted til sted.  At reducere ”landevejstiden” er alfa omega når snevejret rammer flere steder på samme tid.

Vi aftaler grundigt med den enkelte kunde hvilke arealer der skal ryddes og følger løbende op på kundens tilfredshed. Vi kører på timebasis eller fast pris pr udkørsel, dermed betaler du ikke for arbejde du ikke får.  Den danske vinter kan variere meget, derfor mener vi at en pris som afspejler antal udkørsler er det mest rimelige for begge parter. Vi kommer dog gerne forbi og giver et retningsgivende overslag på hvor meget det vil koste at holde dit areal farbar gennem vinteren.


Kontakt os

- Trekantområdets alsidige erhvervspartner