B2 B3 B6

Erhvervslejemål - Kontorlokaler til leje ved E-20 Kolding - Fredericia

En beliggenhed ved motorvejskryds E-20 Taulov, lige mellem Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart hvorfra afstanden til Storebælt, Esbjerg, Århus og den dansk/tyske grænse kan tilbagelægges på under 1 time. Erhvervslejemål fås dårligt mere centralt.

Den landlige idyl og ejernes passion for et velplejet anlæg og park på den renoverede proprietærgård sørger for en hyggelig atmosfære og mondæn velkomst for både gæster og ansatte. Her er fri parkering er en selvfølge.

Mulighederne i disse lokaler til leje er mange. Bygningen har i sin tid som erhvervslejemål været brugt til klinik, undervisningslokaler, kursuslokaler, kontor og virksomhedsdomicil.

 Indkørsel gennem Magasinet til gårdspladen, hvor kontorbygningen danner den ene længe.

 

Kontorbygningen med den nordliggende indgangsfacade. Her er parkeringsfaciliteter lige ved døren. Kontorbygningens sydvendte side, med adgang til terrasse og urtehave, ligger med frit udsyn til grønne arealer.

 

Bygningens gangareal samt reception.

 

Et af bygningens 5 enkeltmandskontorer, et af de 2 toiletter, samt køkkenet som ligger centralt i bygningen.

 

Herunder ses desuden bygningens mødelokale og fælleskontorer, hvoraf det ene også har seperat indgang fra gårdspladsen. Der er desuden the-køkken i det bagerste mødelokale.kontakt os

Du kan sende en forespørgsel ved at udfylde nedenstående felter eller sende en mail på: