LOGO

Ejendomsservice

Hos Qvistgaard sætter vi en ære i at udføre et pænt  og ordentligt stykke arbejde som vore kunder og vi selv kan være tilfredse med. Vores serviceydelser dækker en bred vifte af opgaver som visuelt løfter indtrykket af din ejendom eller dine arealer. Vores kunder er primært virksomheder, grundejerforeninger, offentlige institutioner, ejendomsselskaber og private ejendomsbesidere i Fredericia, men vi kører også til Kolding, Middelfart og Vejle.

Vi udfører:

  

 

 

Saltning og snerydning

Vi har hos Qvistgaard stor erfaring i effektivt at udføre snerydning og saltning til virksomheder.  Vi ved hvad der skal til for at sikre at din virksomhed også er rullende selvom snestormen hærger.  Dette gør vi ved at tilstræbe et minimum tidsforbrug der bevirker at dine udgifter til vintertjenesten holdes nede i det lange løb. 

Vi aftaler grundigt med den enkelte kunde hvilke arealer der skal ryddes og følger løbende op på kundens tilfredshed. Vi kører på timebasis eller fast pris pr udkørsel, dermed betaler du ikke for arbejde du ikke får.  Den danske vinter kan variere meget, derfor mener vi at en pris som afspejler antal udkørsler er det mest rimelige for begge parter. Vi kommer dog gerne forbi og giver et retningsgivende overslag på hvor meget det vil koste at holde dit areal farbar gennem vinteren.

 

IMG 20210210 054558

 

IMG 20210124 195727

 

Grønt vedligehold

Græsslåning, beskæring af buske og træer. Ukrudtsbekæmpelse, renholdelse af belægninger og beplantning.... Listen er lang og kun Jeres ønsker sætter begrænsningen for hvad et evt samarbejde skal indeholde.

Vi passer og plejer grønne områder, og har ekspertise og udstyr til at vedligeholde Jeres grønne omgivelser på optimal vis.  

20130617 194216

 

 Belægning og anlæg

IMG 20170706 171158

 

Anlaeg24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Istandsættelse af lejemål

Ved lejerskifte vil der i de fleste tilfælde være behov for en istandsættelse i større eller mindre grad. Opgaverne kan være store ved skift af køkken eller anden ombygning. Opgaverne kan også være mange mindre opgaver spredt ud på flere faggrupper. Qvistgaards speciale er at samle alle disse opgaver til en enhed, nemlig vores kompetence. Vi varetager både de store og de mindre opgaver. Så hvadenten der skal males, bygges en væg, renses et tilstoppet afløb eller gøres rent, er det altsammen noget vi kan varetage. Vi har lang erfaring i istandsættelse af lejemål, både erhvervs- og beboelseslejemål, både eksternt og internt.

Vi tager projekter ind fra sag til sag, men vi laver også længerevarende serviceaftaler alt efter behov.

Ring til Rasmus på 61304248 for en uforpligtende samtale.


IMG 20210423 091304 (2)

 

Byggepladsservice

Mangler I pladsmand til byggepladsen? Vi har mandskabet til de arbejdsopgaver håndværkerne ikke tager sig af.

Vi har god erfaring med flg. punkter:

  • Kørsel med teleskoplæsser og indlæsning af byggemateriel med rotorlæsser  (har certifikat)
  • Opsætning af skurby
  • Vinterforanstaltning 
  • Byggehegn
  • Gangstier
  • Skiltning
  • Afspæringer
  • Oprydning ude og inde
  • Affaldshåndtering
  • Vedligehold og bygningsarbejde som forekommer på en byggeplads

 

Vi har egen teleskoplæsser en mlt 625, som er en lille handy læsser der egner sig utrolig godt til en byggeplads.

Giv et kald på 61304248 hvad enten det er et mindre projekt eller et længerevarigt samarbejde.

 

 

 


Kontakt os

- Trekantområdets alsidige erhvervspartner